Stomatologie

Avantajele oferite de implantul dentar

on
ianuarie 25, 2022

Implantul dentar este un înlocuitor al rădăcinii dentare. Acesta este utilizat pentru a înlocui dintii lipsa și pentru a oferi un zâmbet complet și sănătos. Pe implanturile dentare se fixează coroanele sau lucrările dentare astfel încât pacientul să poată zâmbi din nou cu încredere.

Beneficiile aduse de implantul dentar

Implantul dentar poate dura întreaga viață

Implantul dentar poate rezista chiar și 10 ani dacă este întreținut în mod corespunzător. Acesta este realizat din titan sau alte aliaje la fel de rezistente care îți vor oferi un zâmbet durabil și sănătos. Implantul dentar este biocompatibil și se va integra perfect în dantura ta. Dacă ai grijă de el în mod corespunzător atunci te vei bucura de o dantura perfecta o perioada cât mai mare de timp.

Implantul dentar se comportă ca dintele natural

Implantul dentar este precum dintele natural. Acesta se comportă la fel ca ceilați dinți ai tăi și îți va oferi o masticație perfectă. În plus, vei avea parte de un zâmbet complet și frumos. Vei putea mânca normal și te vei putea spala pe dinți așa cum ai făcut-o până acum.

Implantul dentar previne pierderea osoasă

Dacă ai pierdut un dinte atunci trebuie să îl înlocuiești în cel mai scurt timp posibil pentru a previne pierderea osoasă. Cu cât vei înlocui mai repede dintele lipsa cu atât va fi mai bine pentru dantură și pentru zâmbetul tău.

Implantul dentar previne îmbătrânirea prematură

Dacă ai pierdut un dinte sau mai mulți fața ta se poate lasă. Vei vedea cum asta se va vedea mai ales în partea din jurul gurii. Poți dezvolta riduri în jurul gurii, buzele tale să fie mai subțiri și să ai parte de o barbie mai ascuțită. Dacă vei opta pentru un implant dentar atunci vei arăta mai bine și te vei simți mai bine în pielea ta.

Implantul dentar nu îți limitează alimentația

Cel mai mare avantaj al implantului dentar este că nu îți limitează alimentația. Te vei bucura de orice preparat fără probleme deoarece implantul dentar se comportă ca un dinte natural. Acesta este stabil și vei putea mânca sau vei putea bea anumite băuturi așa cum ai făcut-o dintotdeauna.

Vei putea avea grijă cu ușurință de implantul dentar

Implantul dentar nu are nevoie de o anumită rutină. Tot ce ai de făcut este să te speli pe dinți de două ori pe zi, să folosești ata dentară și apă de gură. Foarte multe persoane sunt de părere că implanturile dentare nu au nevoie de o întreținere amănunțită dar adevărul nu este chiar așa. Trebuie să ai grijă de toată dantura ta pentru a avea parte de un zâmbet perfect.

Implantul dentar te ajută să vorbești mai ușor

Lipsa unui dinte te va face să vorbești cu dificultate și cu cât vei înlocui dintele pierdut mai repede cu atât va fi mai bine pentru tine.

Clinica Zâmbetul îți oferă cele mai bune implanturi de care te vei bucura o perioada cât mai mare de timp. Aici vei găsi o echipa pregătită oricând să îți ofere cele mai bune tratamente.

TAG-URI
RELATED POSTS

SCRIE UN COMENTARIU

Dan Flueran
Craiova, Romania

Promovarea in mediul online prin intermediul articolelor si advertorialelor, iti creste in mod direct traficul pe site si vanzarile. Promovarea afacerii tale online este doar la un click distanta.

Reclame
Socializeaza cu noi