Browsing Category

Monden & Lifestyle


VIEW POST

View more
Monden & Lifestyle

Sănătate și hidratare cu Cana C71 de la Health2O

on
noiembrie 27, 2023

În contextul actual, unde calitatea apei potabile este o preocupare majoră, soluțiile pentru purificarea apei la domiciliu devin tot mai necesare. Una dintre aceste soluții inovatoare este cana filtrantă C71 de la Health2O, un produs conceput pentru a oferi apă pură și sănătoasă direct din confortul casei tale.

Inovația în…


VIEW POST

View more
Evenimente Monden & Lifestyle

Ursitoarele de Botez: ce trebuie să știi înainte de a face alegerea?

on
septembrie 18, 2023

Botezul unui copil este un eveniment special și important în viața unei familii. Acest moment este marcat nu numai de ritualurile religioase, ci și de tradițiile și obiceiurile specifice fiecărei culturi. Printre aceste tradiții, avem și prezența ursitoarelor de botez, care aduc bunătate și noroc nou-născutului. Alegerea ursitoarelor potrivite…


VIEW POST

View more
Monden & Lifestyle

În ce momente trebuie să mergi la un psiholog?

on
august 5, 2023

Mergi la un psiholog atunci când simți că ai nevoie de ajutor pentru a face față unei probleme sau stări emoționale care îți afectează viața și bunăstarea. Nu există o rețetă universală pentru momentele în care ar trebui să consulți un psiholog, deoarece fiecare persoană și situație sunt unice….


VIEW POST

View more
Monden & Lifestyle Sanatate

Care este rolul unui psihoterapeut?

on
aprilie 29, 2023

Rolul unui psihoterapeut este de a ajuta oamenii să își gestioneze și să își depășească problemele de natură psihologică. Psihoterapeutul oferă un mediu sigur și confidențial pentru a explora gândurile, sentimentele și comportamentele pacientului și pentru a îi ajuta să își dezvolte abilități pentru a face față mai bine…

recuperare medicala alin burileanu prokinetic


VIEW POST

View more
Monden & Lifestyle Sanatate

Ce este kinetoterapia și la ce ne poate ajuta?

on
ianuarie 11, 2023

Kinetoterapia reprezintă o formă de terapie fizică destinată persoanelor de orice vârstă care suferă de afecțiuni medicale sau leziuni ce le restricționează mobilitatea, având ca scop restabilirea funcției lor de mișcare.
Ce este kinetoterapia și câte tipuri există?
Kinetoterapia se folosește de micare ca terapie. Cu ajutorul kinetoterapiei se va restabili…


VIEW POST

View more
Monden & Lifestyle Sanatate

Cum alegi un psihoterapeut?

on
decembrie 28, 2022

Atunci când te-ai decis să mergi la un psihoterapeut trebuie să ai o experiență bună din prima. Este important să faci o alegere bună pentru tine și pentru nevoile tale astfel încât experiența în sine să fie una perfectă.

Psihoterapeutul este acea persoană în care poți avea încredere și care…


VIEW POST

View more
Monden & Lifestyle Sanatate

Rolul psihologului în viața noastră

on
iunie 28, 2022

Psihologia face parte din viața noastră de zi cu zi. Cu toții avem nevoie de un psiholog la care să ne confesăm și care să ne ghideze pașii. Dragostea, fericirea și tristețea sunt sentimente pe care le trăim cu toții.

Dacă ai trecut printr-o experiență traumatizantă atunci psihologul te poate…


VIEW POST

View more
Monden & Lifestyle

Decopera informatii despre cafea din cele mai vechi timpuri

on
aprilie 30, 2021

Iti place cafeaua? Adori sa savurezi in fiecare dimineata o aroma proapata de cafea? Atunci trebuie sa stii care este istoria aceste bauturi deosebite si iubite de toate persoanele de pe planeta.
Cafeaua nu este o simpla bautura, este mai mult de atat. Aceasta ajuta ca persoanele care nu sunt…


VIEW POST

View more
Monden & Lifestyle

Illusion Nail & Beauty Center este salonul de coafura special pentru tine

on
octombrie 8, 2020

Tot mai multe femei merg la saloanele de infrumusetare. Acestea se simt mult mai speciale atunci cand au grija de modul in care arata.

Alegand un salon de infrumusetare nu vei face decat sa iti oferi tratamentul de care ai nevoie. Produsele de care ai parte la salon se numara…

Agentia de recrutare Alemar Consulting Agency


VIEW POST

View more
Diverse Monden & Lifestyle

Safe Jobs – agentie recrutare forta de munca strainatate

on
februarie 25, 2020

Un loc de munca bun in strainatate este foarte greu de gasit. Pentru asta ai nevoie de o agentie recrutare forta de munca strainatate care sa te ajute sa iti gasesti cel mai potrivit loc de munca pentru tine. Daca deja ai ceva experienta in cumpul muncii in Romania…

Dan Flueran
Craiova, Romania

Promovarea in mediul online prin intermediul articolelor si advertorialelor, iti creste in mod direct traficul pe site si vanzarile. Promovarea afacerii tale online este doar la un click distanta.

Reclame
Socializeaza cu noi