Evenimente Evenimente si Petreceri Horeca

Care sunt criteriile de selecție pentru alegerea celui mai bun candy bar?

on
decembrie 4, 2022

Un eveniment are nevoie de atenție la detalii pentru a avea parte de succes. Importanță pe care o acorzi preparatelor dar și dulciurilor prezente în cadrul petrecerii chiar contează.

Un candy bar este considerat cel mai dulce moment al petrecerii și trebuie să fie unul memorabil. Cu cât vei avea mai multe tipuri de dulciuri disponibile cu atât va fi mai bine pentru tine și pentru invitații tăi.

Ce pași trebuie urmați pentru a alege cel mai bun candy bar?

Tematica și culoarea predominantă

Întregul tău eveniment are o anumită tematică pe care trebuie să o respecți. Candy bar-ul nu trebuie să fie o excepție de la această regulă. Principalul rol al acestuia este de a crea o armonie cu întreaga nuntă și de a le oferi invitaților tăi momente dulci. Decorul nunții tale trebuie să fie unul care să te reprezinte iar candy bar-ul nu trebuie să facă o excepție. În plus, dacă ai o anumită culoare care este predominantă la nuntă ta atunci candy bar-ul trebuie să respecte această culoare.

Varietatea prăjiturilor

Un alt aspect important pe care chiar trebuie să îl iei în calcul este varietatea prăjiturilor disponibile. Acesta trebuie să satisfacă gusturile rafinate a tuturor invitaților tăi. Astfel le vei putea oferi acestora o experiență plăcută atât vizuală cât și culinară. Dacă vrei să ai parte de o nuntă modernă atunci și candy bar-ul trebuie să fie în sincron cu aceasta. Dacă în schimb nunta ta va fi mai tradițională atunci și prăjiturile trebuie să fie unele tradiționale. Bineînțeles că varietatea acestora este cel mai important aspect. Cu cât le vei pune la dispoziția invitaților tăi mai multe tipuri de prăjituri cu atât va fi mai bine pentru evenimentul tău.

Numărul invitaților contează

Un alt aspect pe care trebuie să îl iei în calcul este numărul invitaților la eveniment. Este  recomandat să ai un număr minim de 3 prăjituri de invitat așa că este bine să știi încă de la început câți invitați vei avea. Bineînțeles că numărul de prăjituri poate varia și în funcție de dorința ta sau în funcție de bugetul pe care îl vei aloca.

Numărul prăjiturilor este chiar important așa că trebuie să le oferi invitaților tăi cele mai bune preparate. Nu toți invitații pe care îi ai vor vrea să guste din toate prăjiturile și este recomandat să ai parte de o varietate cât mai mare.

Ce prăjituri este recomandat să ai într-un candy bar?

Un candy bar trebuie să conțină un număr mai mare de prăjituri. Sunt câteva prăjituri care nu ar trebui să lipsească din cadrul evenimentului tău, poți încerca câteva tipuri de mousse, prăjituri cu ciocolată sau cu frișcă. Tartele cu fructe sunt și ele renumite și îți vor încânta toți invitații.

Cofetăria Aida este cea care îți va asigura un candy bar care să se ridice la înălțimea așteptărilor tale. Alege dulciurile tale preferate dar optează și pentru dulciurile clasice cu care nu vei da greș niciodată. Doar așa vei avea parte de un eveniment de vis.

TAG-URI
RELATED POSTS

SCRIE UN COMENTARIU

Dan Flueran
Craiova, Romania

Promovarea in mediul online prin intermediul articolelor si advertorialelor, iti creste in mod direct traficul pe site si vanzarile. Promovarea afacerii tale online este doar la un click distanta.

Reclame
Socializeaza cu noi