Food Horeca

Ce tip de mâncare să alegi de la o firma de catering?

on
februarie 5, 2022

Urmează să organizezi un eveniment și nu știi dacă să apelezi sau nu la o firma de catering? Răspunsul este da! Ai nevoie de o firma de catering care să îți ofere preparatele de care ai nevoie pentru ca evenimentul tău să fie unul de succes.

Mâncarea joacă un rol important în viața tuturor oamenilor și dacă vrei să ai parte de un eveniment pe cinste atunci trebuie să le pui la dispoziție invitaților tăi cele mai bune preparate.

Iată care sunt produsele pe care să le alegi la evenimentul tău

Salate

Indiferent de anotimp sau de tipul evenimentului salatele trebuie să fie prezente. Fie că vei opta pentru o salată de verdețuri și de crudități, sau una asezonată de vara nu ai cum să dai greș. Salată de vinete coapte va fi și ea o adevărată vedetă la petrecerea ta. Nu trebuie să uiți de murături deoarece oamenii se dau în vânt după ele. Cu cât vei avea mai multă salate cu atât oamenii vor fi mai mulțumiți.

Cartofi

Oamenii adoră pur și simplu cartofii iar aceștia trebuie să facă parte din meniul tău. Fie că optezi pentru cartofi prăjiți, cartofi țărănești sau pur și simplu cartofi copți nu ai cum să dai greș. De cele mai multe ori oamenii consumă cartofii cu fel de fel de fripturi sau pur și simplu goi.

Preparate la tigaie

Preparatele la tigaie precum legumele sunt cu siguranță cele mai bune alternative. Acestea se vor bucura de un real succes mai ales că oamenii vor să consume cât mai multe preparate sănătoase. În plus, legumele la tigaie au un gust și un miros uimitor care vor atrage toate persoanele din jur.

Fripturi

Fripturile sunt preparatele cu care nu vei da greș. Orice eveniment are nevoie de sursă să de proteina care să atragă oamenii ca un magnet. Fripturile sunt cu siguranță pe placul tuturor, trebuie să ai friptură de porc, de pui, de vită dar și de oaie astfel încât să poți cuprinde toate gusturile oamenilor invitați la eveniment.
Sarmale

Sarmalele sunt preparate tradiționale cu care nu ai cum să dai greș. Toți oamenii adoră sarmalele și cu siguranță vor vrea să le consume în cadrul evenimentului. Varza proaspătă și carnea tocată delicioasă va cuceri instant și pe cea mai pretențioasă persoană. Sarmalele sunt produsele care nu pot lipsi de la un eveniment românesc tradițional.

Bistro Carol este firma de catering perfectă pentru tine

Bistro Carol este cu siguranță firma de catering care îți va putea pune la dispoziție cele mai delicioase preparate. Colaborând cu această firma ai siguranța unor preparate fresh care să te cucerească de la prima îmbucătura. Gustul și savoare unică a acestor preparate va cuceri instant și pe cea mai pretențioasă persoană. Nu ai cum să dai greș dacă îți vei face o lista cu toate preparatele pe care vrei să le servești în cadrul evenimentului tău. Carol Bistro se va asigura ca în cea mai importantă zi din viața ta să ai parte de toate aceste preparate.

TAG-URI
RELATED POSTS

SCRIE UN COMENTARIU

Dan Flueran
Craiova, Romania

Promovarea in mediul online prin intermediul articolelor si advertorialelor, iti creste in mod direct traficul pe site si vanzarile. Promovarea afacerii tale online este doar la un click distanta.

Reclame
Socializeaza cu noi