Food

Ce tipuri de preparate pot fi incluse într-un meniu de catering?

on
februarie 3, 2023

Serviciul de catering este foarte  important. Cu cât vei avea parte de un catering mai fastuos cu atât va fi mai bine pentru tine. Bineînțeles că trebuie să ții cont de cerințele publicului  și este recomandat  să testezi piața ori de câte ori ai ocazia.

Cu cât vei avea un catering mai bogat cu atât va fi mai bine pentru tine. În cadrul acestui articol vei descoperi câteva produse pe care trebuie să le încerci dacă vrei să ai parte de un catering perfect din toate punctele de vedere.

Iată ce trebuie să includă un serviciu de catering:

Mini-burgeri

Cine nu adoră burgerii? Aceste produse sunt de-a dreptul gustoase și se pot mânca cu cea mai mică ușurință. Mini burgerii se pot consuma atât de persoanele adulte cât și de copii.  Sunt produse sățioase care pot impresiona cu cea mai mică ușurință pe oricine.

Salate

Salatele sunt la mare căutare. Oricine poate savura o salată atât vara cât și iarnă. Vara sunt căutate toate acele rețete ușoare așa cum ar fi roșiile care sunt combinate cu castraveți și cu brânză iar iarna sunt la mare căutare salatele de murături. Te poți inspira din fel de fel de idei de plating pentru a avea parte de niște salate pe măsura așteptărilor. Cu cât vei fi mai bine informat cu atât vei șții mai bine ce vrei să ceri firmei de catering cu care vei colabora.

Fripturi

Fripturile sunt cu siguranță acele produse care nu pot lipsi. Orice persoană își va dori să se delecteze cu o friptură suculentă și gustoasă. Cu cât gama de fripturi va fi mai mare cu atât invitațîi tăi vor fi mai mulțumiți. Este important ca oamenii să poată face o alegere cu ușurință, să aibă o gamă cât mai variată de produse din care să poată alege.

Fripturile sunt preparate ideale atât pentru bărbați cât și pentru femei și ai siguranța că nu vei da greș cu acestea.

Cartofi

Oamenii în general sunt mari consumatori de cartofi și poți să te folosești de acest produs în evenimentul tău. Poți oricând discuta cu firma de catering care să pregătească platouri întregi de cartofi pe care tu și invitații tăi să îi puteți savura.

Dulciuri

Dulciurile sunt cu siguranță de interes pentru foarte multe persoane. Poți alege să le pui la dispoziție invitaților tăi mai multe tipuri de dulciuri astfel încât alegerea acestora să fie una mai ușoară. Atunci când vrei să îți răsfeți invitații poți să optezi pentru dulciurile clasice pe care oricine le va aprecia.

Bistro Carol te ajută să ai parte de un eveniment perfect

Bistro Carol este compania în care poți avea încredere că îți va oferi cele mai bune rezultate. Această firmă de catering știe să îți ofere de fiecare dată explicațiile de care ai nevoie și îți va asigura preparetele pe care vrei să le savurezi în timpul stabilit de tine. Colaborează cu Bistro Carol și vei avea parte de un eveniment reușit.

TAG-URI
RELATED POSTS

SCRIE UN COMENTARIU

Dan Flueran
Craiova, Romania

Promovarea in mediul online prin intermediul articolelor si advertorialelor, iti creste in mod direct traficul pe site si vanzarile. Promovarea afacerii tale online este doar la un click distanta.

Reclame
Socializeaza cu noi