Sanatate

Ce tratamente sunt utilizate in recuperare medicala

on
iulie 13, 2021

Recuperarea medicala este foarte importanta deoarece trateaza cu succes toate tipurile de afectiuni ale pacientilor. La Prokinetic vei gasi servicii de recuperare medicala de cea mai inalta calitate iar personalul medical este pregatit sa asigure tuturor pacientilor tratamente complexe cu aparatura de ultima calitate

Tratamentele care sunt utilizate in recuperare medicala

Fizioterapia

Fizioterapia este stiinta care studiaza actiunea factorilor fizici asupra organismului in tratarea mobilitatii muschilor, articulatiilor si a membrelor superioare si inferioare. Acestea pot fi afectate in urma unor dizabilitati sau a unui accident.

Fizioterapia este recomandata la orice varsta si incurajeaza pacientul sa isi gestioneze afectiunile si sa se recupereze invatandu-l cum sa ramana independent.

Fizioterapia variaza in functie de natura afectiunii iar problemele care pot fi tratate sunt: atacuri cerebrale, scleroza multipla, boala Parkinson, afectiunile neurologice, probleme ortopedice, afectiuni ale coloanei vertebrale care sunt provenite in urma unui accident, reabilitarea fracturilor, problemele musculoscheletale asa cum sunt durerile de spate, bolile cronice cardiac si reabilitarea in urma unui infarct, probleme de ordin respirator, menopauza, pierderea controlului asupra vezicii, recuperarea post natala, durerile de spate, probleme de circulatie, probleme cauzate de stres, anxietate, depresie, reabilitarea post operatorie.

Kinetoterapia

Kinetoterapia este stiinta care studiaza mecanismele articulare si neuromusculare. Kinetoterapia se defineste ca terapie prin miscare si este efectuata prin programe speciale de recuperare medicala.

Programele de kinetoterapia sunt concepute tinandu-se cont de constitutia pacientului, varsta si afectiunea pe care o are. Fiecare pacient beneficiaza de supraveghere de specialitate din partea unui kinetoterapeut.

Laserterapia

Laserterapia este folosita in tratamentul bolilor aparatului locomotor. Efectele laserului sunt: antiinflamator, antialgic, creste viteza de reparare a tesuturilor, determina formarea unui tesut de reparare de calitate  si nu in ultimul rand stimuleaza sistemul imunitar local si accelereaza vindecarea infectiilor.

Afectiuni tratate cu  Laserterapia: artrite, dureri ale coloanei cervical, toracale, lombare, dureri articulare, tendinite, entezite, mioentezite, fibromialgie, sindrom de tunel carpian, nevralgii, sinuzita si rinita, ulcer varicose si nu in ultimul rand intinderi sau rupturi musculare.

Electroterapia

Este o forma de tratament medical care foloseste mici impulsuri electrice pentru a repara tesutul si pentru a stimula muschii. Aceasta forma de recuperare medicala poate ajuta foarte mult la reducerea durerii si la vindecarea organismului.

Ce trateaza electroterapia: durerea acuta si cronica, fibromialgia, artrita, bursita, tendinita si vindecarea ranilor, sciatica si dureri de spate sau ale coloanei, durere si umflare post-chirurgicala si complicatii asociate cu diabetul.

Terapia cu ultrasunete

Terapia cu sunete consta intr-un micromasaj la nivelul tesuturilor. Ultrasunetele sunt vibratii mecanice care au frecvente mai mari de 20.000 Hz.  Beneficiile aduse de terapia cu ultrasunete sunt: efect analgezic, efect metabolic, efect miorelaxant si efectul de refacere osoasa.

Afectiunile tratate de terapia cu ultrasunete: afectiuni ale nervilor periferici, afectiuni ale tesuturilor osoase, afectiuni ale organelor interne, maladia, plagi deschis si afectiuni ale pielii.

Prokinetic este clinica care iti ofera servicii de calitate

Prokinetic este solutia pentru toate problemele tale. Daca ai nevoie de servicii de recuperare medicala atunci poti apela cu incredere la aceasta companie si vei avea parte de cele mai bune rezultate.

TAG-URI
RELATED POSTS

SCRIE UN COMENTARIU

Dan Flueran
Craiova, Romania

Promovarea in mediul online prin intermediul articolelor si advertorialelor, iti creste in mod direct traficul pe site si vanzarile. Promovarea afacerii tale online este doar la un click distanta.

Reclame
Socializeaza cu noi