Sanatate Stomatologie

Ce trebuie să știi despre aparatele dentare

on
aprilie 18, 2022

Tratamentul cu ajutorul aparatului dentar este cea mai eficientă soluție pentru a avea parte de o dantură dreapta și sănătoasă. Atunci când vei apela la acest tratament vei avea parte de rezultate fizice dar și funcționale. Cu ajutorul aparatului dentar vei avea parte de o masticație îmbunătățită dar și de prevenirea durerilor articulare.

Importanta tratamentului ortodontic în sănătatea orală

Scopul tratamentului ortodontic este acela de a corectă anumite imperfecțiuni de natură estetică dar și funcțională a danturii. Aparatele dentare te vor ajuta să ai parte de o dantură mai frumoasă și mai sanatoasa.

Aceste aparate au o contribuție în privința:

  • Alinierii și corectării dinților
  • Monitorizării dezvoltării fetei
  • Îmbunătățirea mișcării mandibulei

De ce să optezi pentru aparatul dentar?

Aparatul dentar îți va oferi un zâmbet frumos și sănătos pe o perioada lungă de timp. Acesta reprezintă o soluție eficientă în cazul dinților care sunt poziționați inestetic. Pacienții care se confruntă cu  mușcături anormale.

Aparatul dentar îți oferă beneficii precum:

  • Calitatea zâmbetului este îmbunătățită

Îndreptarea dinților este primul pas către o dantură frumoasă și sănătoasă. Acest lucru va ajută foarte mult la redobândirea încrederii în sine odată cu schimbarea fizionomiei fetei.

  • Vei avea o igienă orală corectă

Atunci când dintîi sunt aliniați în mod corect îngrijirea orală va fi mult mai eficientă. Dacă dintii sunt poziționați greșit nu se vor putea igieniza în mod corespunzător. În acest mod va există riscul apariției tartrului și cariilor. Inflamațiile gingivale sau alte afecțiuni de natură dentară pot apărea.

  • Este eliminat complex bruxismul

Purtarea unui aparat dentar te va ajută la protejarea dinților și a gingiilor și în acest mod se elimina durerile musculare și articulare.

  • Vorbirea este îmbunătățită

Mușcăturile anormale determina dereglările de deglutiție sau de vorbire.  Tratamentul cu aparat dentar reduce riscul de abraziune dentară sau de afecțiuni parodontale.

Tipuri de aparate dentare:

  • Aparatul dentar Invisalign

Aparatul dentar Invisalign este o varianta modernă a aparatul dentar clasic cu bracket-uri. Gutierele sunt special concepute pentru fiecare pacient și sunt mult mai confortabile din punct de vedete estetic. Durata acestui tratament poate varia de la o persoană la altă iar pe toată durata tratamentului medicul îți va urmări evoluția.

  • Aparatul dentar Clear Aligner

Aparatul dentra Clear Aligner folosește gutiere transparente care sunt adaptate nevoilor pacientului. Acesta corectează poziția dinților că un aparat dentar cu bracket-uri dar într-o manieră mult mai eficientă și mai confortabilă pentru pacient.

Aparatul dentar Clear Aligner utilizează gutiere transparente și detașabile și elimina orice risc legat de disconfortul estetic.  Medicul ortodont va efectua verificări amănunțite și îți va urmări evoluția pas cu pas.

Dent Priority are grijă de dantura ta

Apelează cu încredere la Dent Priority și vei avea parte de cele mai bune rezultate. Te vei bucura de o dantură sănătoasă și frumoasă care să te reprezinte. Vei zâmbi cu mai multă încredere și  vei putea socializa mai mult. Dantură este un aspect important pentru oricine, cu cât ai o dantură mai frumoasă cu atât vei avea mai multă încredere în tine și în zâmbetul tău.

TAG-URI
RELATED POSTS

SCRIE UN COMENTARIU

Dan Flueran
Craiova, Romania

Promovarea in mediul online prin intermediul articolelor si advertorialelor, iti creste in mod direct traficul pe site si vanzarile. Promovarea afacerii tale online este doar la un click distanta.

Reclame
Socializeaza cu noi