Food Horeca Restaurante & Pizzerii

Ce trebuie să știi despre meniul zilei la Bistro Carol

on
mai 4, 2022

Bistro Carol este un restaurant situat în centrul Craiovei și dispune de o sala destul de mare, mai exact 40 de locuri și o terasă cochetă care este  prevăzută cu instalație de răcorire pe parcursul zilelor călduroase.

Deschiderea restaurantului a avut loc în anul 2011 iar meniul este tot mai variat. Preparatele pe care le vei putea servi în acest restaurant se bucură de o calitate iesita din comun.

Care sunt meniurile din care poti alege:

Un exemplu de Meniul zilei tradițional, acesta variaza de la o săptamană la alta

Meniul zilei de luni

Poți începe ziua de luni cu o ciorbă de cartofi cu afumătură, piept de pui marinat la grătar, risotto primavera și salată sau poți alege pui cu smântână și ciuperci, mămăligă. Acesta este un meniu complex care îți va asigura energie pentru întreagă zi. Mai poți solicită suplimentar și o prăjitură care îți va face ziua mai frumoasă.

Nimic nu se compară cu o masă delicioasă care îți va oferi sățietate.

Meniul zilei de marți

Meniul zilei de marți include supă de pui cu tăiței și coltlet de porc la tavă, piue de cartofi și salată sau pui cu sos curry și orez nature mai poți opta și prăjitură zilei.

Atât supă cât și cele două preparate sunt perfecte pentru toți gurmanzii care își doresc să încerce ceva nou.

Meniul zilei de miercuri

Meiul zilei de miercuri este la fel de bogat, ciorbă țărănească de porc este însoțită de pulpă dezosata la grătar, cartofi țărănești și salată sau ghiveci călugăresc cu carne de porc.

Opțional poți solicită și prăjitură zilei care îți va aduce mai multă savoare și care îți va încânta papilele gustative.

Meniul zilei de joi

Meniul zilei de joi include ciorbă cu dragavei și zdrențe de ou, șnițel de pui, cartofi păi și salată sau escalop de porc cu ciuperci și piure de cartofi. Este un meniu variat care este pe placul chiar și unei persoane gurmande. Prajtura zilei nu lipsește nici din acest meniu și îți va face ziua mai frumoasă.

Meniul zilei de vineri

Vinerea este o zi minunată în care te vei bucura de cele mai savuroase preparate. Ciorbă de fasole se poate însoți de mix grill format din piept de pui, ficat de pui, cârnăciori și cartofi noi la cuptor însoțiți de salată sau tigaie pucanta cu mămăligă. Este un meniu aparte care poate cuceri chiar și pe cea mai pretențioasă persoană. Ca acest meniu să fie unul complex poți comandă și prăjitură zilei.

Bistro Carol îți pune la dispoziție și meniu vegetarian

La Bistro Carol poți savura cele mai bune meniuri vegetariene. Vei putea consuma aceste preparate la orice ora din zi și din noapte.

Mâncarea vegetariană este la mare căutare. Oamenii își doresc să mănânce cât mai sănătos și să își păstreze fizicul impecabil. Pentru asta apelează la mâncare sănătoasă și savuroasă.

Bistro Carol este restaurantul în care trebuie să ajungi dacă vrei să servești Bistro Carol este restaurantul în care trebuie să ajungi dacă vrei să servești  o masă copioasă și gustoasă.o masă copioasă și gustoasă. Este în mod clar un restaurant în care îți vei dori să revii.

TAG-URI
RELATED POSTS

SCRIE UN COMENTARIU

Dan Flueran
Craiova, Romania

Promovarea in mediul online prin intermediul articolelor si advertorialelor, iti creste in mod direct traficul pe site si vanzarile. Promovarea afacerii tale online este doar la un click distanta.

Reclame
Socializeaza cu noi