Restaurante & Pizzerii

Cele mai populare tipuri de pizza de la Pizzeria Celentano

on
aprilie 11, 2022

Pizza se  poate  găși pe  blat  subțire, gross au crocant și are un gust incredibil.  Aceasta este cu adevărat un produs delicios și gustos. Pot consuma pizza în orice parte  a zilei, de poți bucura de ea la micul dejun dar și seară  la cină.

Poți savura o pizza în weekend alături de prieteni dar și împreună cu membrii familiei. Pizza este un produs popular care este prezent în mai multe restaurante și care se poate consuma cu încredere.

Care sunt cele mai populare tipuri de pizza?

Margherita

Pizza Margherita este cea mai cunoscută pizza și este de-a dreptul savuroasă. Aceasta este realizată din mozzarella, sos de roșii, ulei și busuioc. In plus, are un gust unic și este adorată de toate acele persoane care vor să se bucure de un preparat ușor și delicios.

Quattro Stagioni

Este o pizza perfectă pentru toate acele persoane care vor să se bucure de un preparat gustos. Este realizată din șuncă, ciuperci, roșii, mozzarella, anghinare și măsline negre. Este o pizza pe care nu ai cum să nu o adori mai ales că nu este foarte încărcată. În plus, o vei putea savura la orice masă.

Capricciosa

Este o pizza unică pe care o poți consuma la orice ora. Aceasta este o pizza delicioasă pe care o pot consumă atât adulții cât și copii. Sosul de roșii, măslinele și mozzarella fac că această pizza să fie de-a dreptul delicioasă.

Prosciutto e funghi

Această pizza este una destul de ușoară pe care o poți consumă la orice ora. Șunca în combinație cu ciupercile, sosul de roșii și mozzarella este cu siguranță delicioasă. Te vei bucura de acest preparat și vei avea parte de energia de care ai nevoie.

Acest tip de pizza este de-a dreptul perfect pentru toate acele persoane care își doresc să aibă parte de mai multă energie.

Pizza Diavolo

Este o pizza cu arome puternice care este special creată pentru persoanele care mănâncă picant. Salamul picant dar și sosul picant fac că acest produs să fie cu totul impresionant. Aroma să puternică fac că această pizza să fie de-a dreptul savuroasă.

Nu ai cum să dai greș cu Pizza Diavolo mai ales că este un preparat unic și savuros. În general este o pizza recomandată adulților care adoră mâncarea picantă.

Pizza Frutti di mare

Acest tip de pizza combină mai multe tipuri de fructe de mare care sunt tipice Italiei. Fructele de mare sunt: creveți, midi sau calamari. Toate aceste fructe de mare în combinație cu sosul de roșii, cu mozzarella, usturoi și cu pătrunjel vor crea un produs de care te poți bucură în orice moment. Nu ai cum să dai greș cu acest tip de pizza.

Pizzeria Celentano îți pune la dispoziție cele mai delicoase pizza

Apelează cu încredere la Pizzeria Celentano și te vei bucură de cele mai delicioase preparate. Nu ai cum să dai greș cu aceste tipuri de pizza. Poți ieși oricând în oraș alături de prieteni și de vei bucura de un preparat unic.

TAG-URI
RELATED POSTS

SCRIE UN COMENTARIU

Dan Flueran
Craiova, Romania

Promovarea in mediul online prin intermediul articolelor si advertorialelor, iti creste in mod direct traficul pe site si vanzarile. Promovarea afacerii tale online este doar la un click distanta.

Reclame
Socializeaza cu noi