Sanatate

Clinica Zâmbetul îți pune la dispoziție cele mai bune servicii de stomatologie

on
septembrie 29, 2021

Un cabinet stomatologic trebuie să pună la dispoziția clienților săi cele mai bune servicii. Dacă vrei să ai parte de o dantură perfectă atunci poți apela oricând la serviciile Clinicii Zâmbetul Craiova. Aici vei găși un personal dispus oricând să te ajute cu cele mai bune soluții.

Clinica Zâmbetul îți pune la dispoziție cele mai bune servicii de stomatologie

Estetică și protetică

Estetica dentară te ajută să ai parte de un zâmbet frumos și natural. Te vei bucura de cele mai bune rezultate pe termen lung. Persoanele care au parte de o dantură frumoasă și sănătoasă își fac de cele mai bune ori tratamente estetice dentare astfel încât să aibă parte de cele mai bune rezultate.

Pacienții Clinicii stomatologice Zâmbetul Craiova sunt complet mulțumiți de toate serviciile de estetică protetică și oferă de fiecare dată soluții de tratament complete.

Beneficiile aduse de estetică și protetică sunt: aspect natural al zambetului, armonizarea trăsăturilor fetei, lucrările protetice sunt bio-estetice, rezultatele sunt imediate și nu implică durere, tu îți vei putea alege nuanța și forma.

Endodontie

Endodontia se ocupă cu tratamentele de canal, mai exact cu proceduri medicale care constau în scoaterea nervului după care urmează obturatea canalului.  Un dinte care este tratat incorect va duce în timp la probleme grave după care sunt urmate de necesitatea de a extrage acel dinte.

Un tratament de canal care este bine făcut trebuie să redea în primul rând funcționalitatea dinților și cu o îngrijire adecvată îți vei putea păstra dantura în stare perfectă o perioada cât mai mare de timp.

Îți dai seama că ai nevoie de un tratament endodontic atunci când ai un dinte care te doare, acesta este practic primul semn că acel dinte îți va provoca problema. Cariile netratate vor duce la infestarea țesutului osos care va susține dantura. O infecție permanentă sau o durere greu de controlat va influența starea ta de sănătate.

Ortodontie

Ortodonția este acea  specializare care corectează anomaliile dento-maxilare. Vor exista întotdeauna probleme care să ofere un aspect inestetic al zambetului. Mușcătura este una corectă atunci când arcada maxilară se suprapune perfect pe arcada madibulara. Mușcătura trebuie să fie una dreapta și pentru asta trebuie să mergi în mod constant la control mai ales dacă ai o problema cu dantura pe care deja o știi. Ortodonția tratează cu succes anumite anomalii prin anumite tratamente complexe.  În funcție de gravitatea afecțiunii medicul stomatolog trebuie să știe cum să îți trateze problemele.

Clinica Zâmbetul te va ajută să ai parte de un zâmbet perfect

Dacă vrei să ai parte de o dantură perfectă și sănătoasă trebuie să te prezinți constant în cabinetul medicului stomatolog. Cu cât vei avea mai multă grijă de dantura ta cu atât vei reuși să ai parte de un zâmbet mai frumos.

Clinica Zâmbetul are un personal bine instruit și care are în spate o exprientă vastă. Cu ajutorul specialiștilor vei reuși să ai parte de un zâmbet frumos și sănătos. Având grijă de dintii tăi vei reuși să ai parte de o dantură frumoasă și sănătoasă.

TAG-URI
RELATED POSTS

SCRIE UN COMENTARIU

Dan Flueran
Craiova, Romania

Promovarea in mediul online prin intermediul articolelor si advertorialelor, iti creste in mod direct traficul pe site si vanzarile. Promovarea afacerii tale online este doar la un click distanta.

Reclame
Socializeaza cu noi