Auto

CNS Kredit Auto – cea mai buna casa de amanet auto Bucuresti

on
ianuarie 24, 2020

Ai nevoie urgent de un credit bancar? Nu stii cum is de unde ai putea obtine banii cat mai repede? Atunci trebuie sa apelezi la CNS Kredit Auto, cea mai buna si cea mai sigura varianta prin care poti avea parte de banii de care ai nevoie intr-o perioada cat mai scurta de timp.

De ce ai alege CNS Kredit Auto?

CNS Kredit Auto este o firma amanet auto Bucuresti cu o vechime de pesre 15 ani in piata din Romania si poti avea parte de creditul pe care il doresti prin folosirea autoturismului drept garantie. Ce poate fi mai minunat de atat, nu-i asa? Ca sa poti beneficia de creditul pe care il doresti trebuie sa vi cu atoturismul la sediul celor de la CNS Kredit Auto si in maxim 30 de minute iti vei putea primi banii.

amanet-auto-bucuresti

Orice om are nevoie al un moment dat de un credit bancar. Lucruri nepravazute pot aparea iar salariul nostru nu este intotdeauna suficient. In cazul in care nu iti poti lua un al doilea loc de munca cel mai bine este sa faci un mic credit pentru a iesi din impas.

Institutiile bancare nu iti ofera un credit atat de usor si daca esti putin stramtorat cel mai bine este sa apelezi la cea mai sigura casa de amanet auto Bucuresti.

Iata motivele pentru care bancile nu iti vor acorda imprumut

Credite luate excesiv – daca suma ratelor acumulate pana in acest moment depaseste 50% sau 65% din venitul tau atunci bancile nu iti vor acorda creditul. Incepand cu anul 2019 legea nu mai permita ca suma ratelor sa depaseasca 40% din venitul pe care o persoana il poate detine. Din acest motiv nicio alta banca nu iti poate acorda un credit.

Contract de munca pe perioada determinata –  in cazul in care ai un contract de munca pe o perioada determinata banca nu iti va acorda un credit. Ca o unitate bancara sa iti acorde un imprumut este necesar sa ai un contract de munca pe cel putin 6 luni iar pentru un astfel de contract poti obtine un imprumut de pana la 5 -10 ani.

Prea multe cereri de credit – daca mergi din banca in banca sa vezi cine iti poate acorda un credit mai mare nu este deloc in regula. Totul se verifica la Biroul de credite iar aceste solicitari din partea ta creaza un feedback negativ. In general bancile tin la distanta toate aceste persoane  deoarece nu reprezinta siguranta.

Intarzierea platilor – daca ai intaziat cu plata ratelor vei atrage consecinte cat mai negative. In cazul in care plata ratelor este depasita cu 30 de zile banca poate emite o decizie negativa care va fi raportata la Biroul de Credit iar asta inseamna ca nu vei mai primi credit din partea altor banci.

CNS Kredit Auto este aici pentru tine si pentru nevoile tale. Poti lua oricand legatura cu reprezentantii companiei la numarul de telefon 0742 666 111 sau pe adresa de email office@cnsauto.ro. Oricum pentru mai multe detalii poti completa oricand formularul de contact prezent pe site.

TAG-URI
RELATED POSTS

SCRIE UN COMENTARIU

Dan Flueran
Craiova, Romania

Promovarea in mediul online prin intermediul articolelor si advertorialelor, iti creste in mod direct traficul pe site si vanzarile. Promovarea afacerii tale online este doar la un click distanta.

Reclame
Socializeaza cu noi