Evenimente

Cum alegi cel mai potrivit candy bar pentru evenimentul tau

on
ianuarie 22, 2022

Conceptul de candy bar nu trebuie să lipsească de la un eveniment de mare anvergură. Acesta este o atracție atât din punct de vedere vizual cât și o modalitate perfectă de a întâmpina oaspeții cu ceva dulce.

De ce să alegi un candy bar pentru evenimentul tău?

Un candy bar este mai mult decât potrivit dacă invitații tăi apreciază foarte mult dulciurile. Dacă organizezi, o nuntă, un botez sau o petrecere pentru copii atunci cel mai potrivit este să alegi un candy bar cât mai bogat.

Tema și culoarea candy bar-ului sunt importante

Fiecare eveniment are loc într-un mod diferit. Fie că vorbim de o nuntă sau de un botez tematica aleasă trebuie să fie cât mai diversă. În acest ton trebuie să fie și candy bar-ul. Ca să poți avea parte de un eveniment reușit candy bar-ul trebuie să fie cât mai variat.

Dacă vrei să ai un anumit design atunci trebuie să știi că este necesar să te limitezi la maxim trei culori. Nu opta pentru prăjituri cât mai variate deoarece îți vor încarca foarte mult atmosfera. Poți alege mai multe sortimente de dulciuri dar coloristica lor să fie una asemănătoare.

Este esențial să știi numărul de invitați

În funcție de numărul de confirmări în imediata apropiere a evenimentului tău, vei putea alege mai multe produse astfel încât toți invitații tăi să aibă parte de cele mai bune produse. Cel mai bine este să ai o cantitate destul de mare astfel încât toți invitații tăi să fie mulțumiți. Cu cât prăjiturile sunt mai variate și mai bogate cu atât ei vor fi mai mulțumiți.

Care sunt cele mai populare alegeri pentru candy bar

Candy bar-ul este de cele mai multe ori ales în funcție de gusturile mirilor. Marea majoritate a produselor care intră în componenta candy bar-ului trebuie să aibă dimensiuni cât mai mici pentru a putea fi cât mai diversificate. Ca evenimentul pe care îl realizezi să fie unul de succes este necesar să incluzi în acel cake bar mini tarte, mini eclere, bomboane fondante, brioșe, macarons, lolly pops, mini pavlova, mini prăjituri de casă dar și multe altele care îți vor oferi un eveniment pe cinste.

Alege un decor inspirat

Decorul este mai mult decât necesar. Ca să poți avea parte de un eveniment perfect din toate punctele de vedere trebuie să pui accent pe  modul în care arată candy bar-ul. Pentru a păstra un aspect cât mai rafinat nu este recomandat să combini prea multe culori.

Cu cât acesta are  un decor mai aparte cu atât invitații tăi vor fi mai ușor de impresionat. Este important ca pe masa de candy bar să fie o lista cu produsele prezente pe acesta astfel încât toate persoanele să fie informate de ingredientele pe care acestea le dețin.

Cu cât această masă este mai organizată cu atât va avea un impact mai mare. Coloristică este la fel de importantă, alege un candy bar care să fie în ton cu nunta ta.

Cofetăria Aida este cea de care ai nevoie pentru a avea parte de un candy bar perfect și de un eveniment reușit.

TAG-URI
RELATED POSTS

SCRIE UN COMENTARIU

Dan Flueran
Craiova, Romania

Promovarea in mediul online prin intermediul articolelor si advertorialelor, iti creste in mod direct traficul pe site si vanzarile. Promovarea afacerii tale online este doar la un click distanta.

Reclame
Socializeaza cu noi