Sanatate Stomatologie

Dent Priority clinica stomatologică cu servicii complexe

on
noiembrie 22, 2021

Dent Priority este o clinică din Caracal care îți va oferi cele mai bune servicii stomatologice. Cu ajutorul acestei echipe vei putea zâmbi din nou cu încredere.

Dantura este foarte importantă pentru fiecare dintre noi. Cu cât dintii noștri sunt mai frumoși și mai sănătoși cu atât vom avea mai multă încredere în noi și vom zâmbi mai mult.

Serviciile oferite de Dent Priority

Albirea dentară

Dent Priority Caracal îți oferă o albire dentară calitativă realizată cu laserul Epic Biolase. Aceasta este o tehnnologie foarte populară în SUA. Vei putea obține un zâmbet ideal în doar 20 de minute. Acest laser este un dispozitiv care este realizat special pentru astfel de proceduri dentare printre care putem enumeră și albirea dentară. Dacă ai dintii pătați sau ingalbeniti cu siguranță laserul îți va oferi cele  mai bune rezultate.

De ce se colorează dintîi?

Ei bine, dintîi se colorează din varii motive, printre cele mai des întâlnite putem enumera înaintarea în vârstă, acumularea de tartru și placă bacteriană,  datorită fumatului, consumului de ceai negru, cola sau de vin roșu, mai exact alimente bogate în pigmenți și nu în ultimul rând traumatisme ale dinților.

Estetica dentară

Estetica dentară este un segment foarte important. Fațetele dentare reprezintă o alegere ideală atunci  când vrei să ai parte de o dantură perfectă. Cu ajutorul acestora vei avea parte de un zâmbet mai alb și mai frumos.

Fațetele dentare sunt un înveliș sau niște foițe subțiri care sunt realizate din ceramică și care se aplică pe suprafață exterioară a dinților. Acestea reușesc să îmbunătățească formă, culoare sau lungimea dinților. Fațetele dentare vor îmbunătăți estetica dinților și vor contribui la realizarea unui zâmbet deosebit.

Implant dentar

Implantul dentar îți va oferi acel zâmbet perfect pe care îl dorești. Acesta este o soluție modernă de a avea parte de o dantură frumoasă și sănătoasă. Cu ajutorul implantului dentar îți vei putea înlocui un dinte sau mai mai mulți și nu vei simți absolut nicio secundă că ai un dinte în plus.

La Dent Priority vei putea alege intre următoarele implanturi dentare: Straumann, Nobel Biocare, Aplha Bio, Miss sau Adin.

Parodontologie

Parodontoza este o boală gravă a dinților. Aceasta este cauzată de o infecție care afectează gingia dar și osul maxilar. Dacă nu este tratată din timp atunci, parodontoza va duce la pierderea dinților.

Sunt foarte mulți factori care pot favoriza apariția bolii dar cel mai principal este placa bacteriană. Periajul zilnic este necesar și tartrul trebuie să fie îndepărtat cu regularitate. Este recomandat să mergi ori de câte ori este necesar la medicul stomatolog care te va putea ajuta să ai parte de o dantură frumoasă și sănătoasă.

Dent Priority este clinica familiei tale

La Dent Priority vei găsi echipa de medici de care ai nevoie pentru ca toate problemele tale să fie de domeniul trecutului. Ai nevoie să faci cea mai bună alegere pentru sănătatea danturii tale. Vizitele constante la medicul stomatolog te vor ajuta să ai mai multă încredere în zâmbetul tău.

TAG-URI
RELATED POSTS

SCRIE UN COMENTARIU

Dan Flueran
Craiova, Romania

Promovarea in mediul online prin intermediul articolelor si advertorialelor, iti creste in mod direct traficul pe site si vanzarile. Promovarea afacerii tale online este doar la un click distanta.

Reclame
Socializeaza cu noi