Stomatologie

Dent Priority este clinică perfectă pentru copilul tău

on
august 24, 2022

Pedodontia este asistența stomatologică care este acordată copiilor. Cu siguranță, copii sunt o categorie aparte de pacienți datorită particularităților dinților de lapte dar și a dinților definitivi. În plus, medicul stomatolog trebuie să le acorde acestora mai multă atenție pentru ca cei mici să mai poată veni la controalele de rutină cu inima larg deschisă.

Medicul stomatolog trebuie să creeze o atmosferă prietenoasă astfel încât copiii să vină cu plăcere.

Tipuri de urgențe stomatologice la copii

Este foarte important să șții care sunt urgențele stomatologice la copii. Acestea sunt acele situații în care îngrijrea medicală trebuie să aibă loc imediat. La nivelul cavitații orale pot apărea: infecții, traumatisme sau abcese dentare de care medicul stomatolog trebuie să aibă grijă.

Durerea de dinte sau de măsea

Durerea de dinte sau de masea are nevoie de un tratament de urgență. Cariile dentare pot apărea pe suprafața dinților și pot ajunge să afecteze smalțul. Odată cu trecerea timpului, caria dentară care nu este tratată poate să afecteze întreaga structura a dintelui și poate să infecteze pulpa dentară sau nervul dintelui. Infectarea pulpei dentare poate duce la apariția durerii dar și la o stare generală de disconfort.

Abcesul dentar

Urgențele stomatologice la copii pot fi determinate de abcesele dentare. Acestea reprezintă un grup de infecții care evoluează în apropierea osului maxilar sau mandibular. În timp ce abcesul dentar apare, apare și durerea și umflătura locală sau la nivelul obrazului. Abcesul dentar apare de cele mai multe ori din cauza acumulării de bacterii pe suprafața dinților și a giniilor. În cazul în care cel mic nu are o igienă corespunzătoare, abcesul dentar poate apărea instant.

Traumatismele dentare

Traumatismele dentare sunt foarte des întâlnite în cazul copiilor. Avulsia dentară este desprinderea accidentală a unui dinte de pe arcadă iar luxația dentară reprezintă deplasarea anormală a dintelui în osul alveolar ca urmare a unei leziuni traumatice.

Fracturile accidentale ale dintelui pot apărea în urma unor diverse activități realizate chiar și acasă.

Dinți de lapte mobili

Schimbarea dinților de lapte este un proces normal prin care toți copiii trec în jurul vârstei de 6 ani. Dintii de lapte pot cădea singuri, fără să implice dureri prea mari sau sângerări excesive. Cu toate astea, dintii de lapte pot provoca diverse probleme pe care este bine să le ții sub observație. Medicul stomatolog este cel mai în măsură să îi analizeze în  profunzime dantura celui mic pentru a identifica în timp util toate problemele apărute.

Dent Priority este clinică perfectă pentru copilul tău

Dent Priority este clinica stomatologica în care copilul tău poate avea parte de cele mai bune și cele mai complexe tratamente. Cel mic va avea parte de o îngrijire perfectă din toate punctele de vedere. Un medic stomatolog va avea grijă ca cel mic să fie tratat pe măsură astfel încât să nu îi fie teamă să se prezinte la următoarele controale medicale. Apelează la Dent Priority și dantura celui mic va avea parte de o îngrijire pe măsură.

Dent Priority este clinica ideală pentru cei mici.

TAG-URI
RELATED POSTS

SCRIE UN COMENTARIU

Dan Flueran
Craiova, Romania

Promovarea in mediul online prin intermediul articolelor si advertorialelor, iti creste in mod direct traficul pe site si vanzarile. Promovarea afacerii tale online este doar la un click distanta.

Reclame
Socializeaza cu noi