Sanatate

Importanta psihologului si a terapiei in viata ta

on
aprilie 7, 2020

Este bine sa stiti ca un psihologul are un rol foarte important in viata ta si te poate ajuta foarte mult atunci cand intampini anumite probleme ce tin de specialitatea sa. Un psiholog nu poate sa iti ofere stafuri sau retete miraculoase, ci solutii adecvate la toate problemele tale.

Cat de important este ajutorul unui psiholog?

Psihologul te ajuta in ati stabili destinatia, te ajuta sa lamuresti obstacolele care trebuie sa le depasesti, sa stabilesti mijloacele si resursele necesare (sa le activezi si sa le utilizezi in mod corect), sa percepi in mod obiectiv importanta problemei cu care te confrunti si sa descoperi cauzele care au dus la aparitia si sustinerea problemei respective.

Psiholog Dragos Stoian doreste sa cunoasteti cat mai multe despre psihologie, deoarece veti putea in acest fel sa-i intelegeti pe cei din jur, sa va puneti la punct viata, sa stiti sa luati decizii bune, ca creeati relatii mai bune, sa deveniti convingatori, sa stiti ce va motiveaza, etc.

Psihoterapia are o multime de obiective, printre care enumeram: restructurarea, flexibilizarea, eficientizarea si imbunatatirea modalitatilor de raportare fata de realitatea din jurul tau. Impreuna cu psihoterapeutul tau vei putea beneficia de un itinerar mai placut si mai sigur.

Ce trebuie sa stiti despre psihoterapie?

Scopul psihoterapiei este de a efectua o restructurare de durata, pentru a putea in acest fel sa gestionezi si sa depasesti singur noi probleme care apar. Este bine sa tinem cont de calitatea vietii noastre si de aceea este bine sa apelam la psihoterapie, deoarece avem posibilitatea de a duce o viata mult mai buna.

Asadar, cu ajutorul Psihologului Dragos Stoian iti vei putea regasi rabdarea si forta de a trece peste situatiile neplacute din viata ta. In cadrul cabinetului nostru te vei simti confortabil si relaxant, acesta fiind un loc unde iti vei regasi linistea sufleteasca.

Psiholog Dragos Stoian ofera servicii de psihologie pentru toate varstele, fiind un cabinet profesionist la cele mai inalte standarde de calitate. Va asteptam intr-un mediu unde puteti sa va exprimati deschis, unde beneficiati de confidentialitate, mult respect si sedinte de terapie profesionale.

Viziteaza website-ul www.psiholog-dragos-stoian.ro pentru a-ti face o programare la Psiholog Dragos Stoian sau pentru a vizualiza serviciile din cadrul cabinetului sau. Rolul unui psiholog este de a fi alaturi de tine pe parcursul schimbarilor si sa te insoteasca in calatoria pe care trebuie sa o faci, pentru a vedea unde vrei sa ajungi.

TAG-URI
RELATED POSTS

SCRIE UN COMENTARIU

Dan Flueran
Craiova, Romania

Promovarea in mediul online prin intermediul articolelor si advertorialelor, iti creste in mod direct traficul pe site si vanzarile. Promovarea afacerii tale online este doar la un click distanta.

Reclame
Socializeaza cu noi