Sanatate

La Sanactiv RB beneficiezi de recuperare medicala profesionala

on
iunie 18, 2020

Sanoactiv RB vine in intampinarea voastra cu servicii de kinetoterapie si masaj extrem de profesionale, cu tehnologii de ultima generatie si cu multa responsabilitate in ceea ce priveste alegerea planului terapeutic, care trebuie sa fie specific afectiunilor pe care le aveti.

Cabinetul de Kinetoterapie si masaj Sanoactiv RB este amplasat in orasul Craiova, intre Complexul Groapa si Casa Tineretului, pe Strada Nicolae Titulescu, Nr. 49, Bl. 9, Sc. 2, Ap. 3.

Cabinet de kinetoterapie si masaj cu programe individualizate

Cabinetul de kinetoterapie si masaj Sanoactiv RB va ofera servicii medicale de specialitate si este dotat cu echipamente profesionale si aparatura moderna, precum saltele, spaliere, oglinzi, bicicleta medicinala, banda de alergare, aparat multifunctional si multe altele.

Sanoactiv RB ofera pacientilor sai programe de kinetoterapie in Craiova individualizate si corespunzatoare, precum si o echipa de terapeuti bine instruiti, flexibili, dinamici, experimentati si pasionati, pentru a putea satisface chiar si cele mai inalte preferinte.

Sanoactiv-RB-img_6

La Sanoactiv RB pacientii vor descoperi placerea de a face kinetoterapie sau terapie prin miscare cu un scop foarte bine definit – sanatatea lor. La cabinetul nostru, va veti bucura si de beneficiile masajului asupra sanatatii fizice si psihice, precum si de o multime de rezultate spectaculoase ale kinetoterapiei in ceea ce priveste ameliorarea durerii.

Programe de kinetoterapie adecvate si profesionale

Sanoactiv RB ofera pacientilor sai o sansa de recuperare rapida, prin programe diferite si foarte confortabile. Terapeutul nostru isi propune sa va ofere tot ce este mai calitativ in materie de servicii medicale de kinetoterapie si masaj, stie sa va asculte si sa fie atent la exigentele voastre, astfel incat sa reuseasca ca stabileasca un raport reciproc de respect si incredere.

Daca sunteti interesati de serviciile medicale de kinetoterapie si masaj oferite de cabinetul medical Sanoactiv RB, intrati pe website-ul www.sanoactiv.ro si luati legatura cu echipa noastra de profesionisti pentru a va face cat mai rapid o programare.

Prin intermediul tehnicilor terapeutice manuale sau cu ajutorul aparaturii medicale, terapeutul de la Sanoactiv RB va reusi sa descopere si sa mentina in mod armonios corpul si posibilitatile sale de miscare.

Va asteptam la cabinetul medical Sanoactiv RB pentru a beneficia de programe de kinetoterapie si masaj excelente!

TAG-URI
RELATED POSTS

SCRIE UN COMENTARIU

Dan Flueran
Craiova, Romania

Promovarea in mediul online prin intermediul articolelor si advertorialelor, iti creste in mod direct traficul pe site si vanzarile. Promovarea afacerii tale online este doar la un click distanta.

Reclame
Socializeaza cu noi