Traduceri

Maralex Traduceri îți oferă cele mai bune traduceri legalizate

on
ianuarie 23, 2022

Traducerea legalizată este o traducere autorizată care se legalizează la notar. Mai exact, o persoană care se poată certifica faptul că atât semnăturq cât și ștampila prezente pe traducere aparțin unui traducător autorizat.

Traducerea legalizată este cea mai complexă formă de traducere a documentelor.Greșelile, ambiuguitatea sau o interpretare greșită nu au loc în traducerea legalizată.

Traducerea legalizată are nevoie de un grad foarte mare de acuratețe iar documentele legalizate sunt utilizate ca documente oficiale.

În ce condiții se poate legaliza o traducere

Traducerea se poate legaliza doar dacă documentul original este prezentat în original notarului. Originalul actului trebuie să întrunească următoarele condiții: act autentic, act cu legalizare de semnătură, copie legalizată sau act cu dată certă. Actele sub semnătură privată, mai exact cele care poartă doar semnătura unei persoane sau actele emise de diferite societăți nu se pot legaliza prin traducere. Documentul original care va urma să fie tradus va trece mai întâi printr-o prima procedura notarială și va fi legalizat sub formă de copie legalizată.

Cât de complicată este de fapt procedura legalizării?

O traducere legalizată implică o verificare destul de minuțioasă. Traducătorul trebuie să dea dovadă de o atenție aparte astfel încât documentul să fie cât mai calitativ.

De ce să alegi Maralex Traduceri?

Experiența este ceea ce contează

Maralex Traduceri este o companie care este prezența pe piață încă din anul 2008.  Aici vei găsi o echipa întreagă de traducători care vor lucra ca tu să ai parte de documentele de care ai nevoie.  Stilul abordat de traducător dar și atenția pe care o oferă documentului tău sunt doar câteva criterii care îți vor defini rezultatul obținut.

Cu cât traducătorul are o experiență mai bogată în domeniul traducerilor cu atât documentul tău va fi mai calitativ și mai sigur. La Maralex Traduceri vei găsi traducători cu experiență care să îți ofere rezultatele pe care le dorești.

Profesionalismul cu care ești tratat

Cu siguranță îți dorești să fii tratat în cel mai frumos mod posibil. La Maralex Traduceri vei găsi o întreagă echipa care va discuta deschis cu tine și care va da dovadă de profesionalism în tot ceea ce face.

Tot de profesionalism ține și respectarea termenului stabilit împreună cu tine. Cu siguranță ai nevoie de acea traducere legalizată într-o anumite perioada de timp și este recomandat ca firma cu care vei colabora să respecte acel termen. Colaborarea cu compania de traduceri autorizate trebuie să fie una trasparenta deoarece trebuie să îți inspire încredere.

Prețuri transparente

La Marelex Traduceri vei găsi transparență și asta este cel mai important. Prețurile percepute pe fiecare traducere sunt afișate astfel încât să fie la îndemână oricărei persoane. Vei vedea cum fiecare cost pentru fiecare tip de traducere este afișat atât pe site prin formuarul de “ solicită oferta” cât și în biroul de traduceri. În acest mod orice persoană este informată de costuri și va știi care este suma la care trebuie să te aștepți atunci când vei trece pragul biroului de traduceri legalizate.

TAG-URI
RELATED POSTS

SCRIE UN COMENTARIU

Dan Flueran
Craiova, Romania

Promovarea in mediul online prin intermediul articolelor si advertorialelor, iti creste in mod direct traficul pe site si vanzarile. Promovarea afacerii tale online este doar la un click distanta.

Reclame
Socializeaza cu noi