Afaceri Educatie & Cultura

Maralex Traduceri iti pune la dispozitie servicii de traduceri legalizate

on
noiembrie 18, 2020

Vrei sa ai parte de traduceri legalizate in orasul Bucuresti de calitate? Atunci trebuie sa colaborezi cu Maralex Traduceri. Acesta companie de traduceri autorizate iti va asigura un text perfect care nu va mai avea parte de modificari. In plus acolo unde este nevoie traducatorul autorizat are nevoie de certificarea unui notar care sa ii ofere veridicitate stampilei traducatorului autorizat.

Iata care sunt tipurile de traduceri de care poti avea parte

Traducere simpla

Acest tip de traducere poate fi realizata de orice persoana care cunoasta limba in care trebuie sa fie tradus documentul. Daca vrei totusi sa ai parte de siguranta este mult mai indicat sa colaborezi cu o companie specializata. Vei vedea cat de mult conteaza sa ai parte mai presus de toate de incredere.

Atunci cand soliciti o traducere simpla vrei sa obtii mai intai de toate siguranta. Colaborand cu Maralex Traduceri vei avea parte de calitate mai presus de orice.  Trebuie sa stii ca specialistii angajati in aceasta companie pot oferi traduceri legalizate de cea mai buna calitate in peste 25 de limbi. Asa ca indiferent de traducerea de care ai nevoie vei stii ca poti conta pe ei.

traduceri autorizate bucuresti

Traducere autorizata

Ca sa poti avea parte de o traducere autorizata aceasta trebuie sa fie realizata de cineva acreditat de catre Ministerul Justitiei. In cadul companiei Maralex Traduceri vei avea siguranta ca poti avea parte de traduceri autorizate de cea mai buna calitate. Acest document trebuie sa aiba la final stampila de traducator autorizat.

Echipa de traducatori Maralex este aleasa cu grija si este formata din traducatori cu experienta si cu capacitate dovedita.

Maralex Traduceri iti poate autoriza acte juridice precum: traduceri autorizate documente notariale, traduceri autorizate de contracte comerciale, traduceri autorizate procure, traduceri autorizate certificate, traduceri autorizate de acte obtinute in instante judecatoresti, traduceri autorizate de documente concepute de catre avocati, traduceri autorizate de declaratii si nu in utimul rand traduceri autorizate legi, ordonante sau norme de aplicate.

Cu Maralex Traduceri vei avea mai intai de toate parte de promptitudine si de siguranta. O traducere legalizata se poate face doar daca este vorba despre acte si documente oficiale emise de institutii ale statului roman sau de autoritati dintr-o tara straina.

Traducere legalizata

Maralex Traduceri iti pune la dispozitie o gama complexa de traduceri legalizate. Printre cele mai importante putem enumera: traduceri legalizate de acte de identitate, certificate de nastere sau casatorie, diplome de studii, acte auto, permis de conducere, pasaport , traduceri legalizate de documente si contracte juridice, traduceri legalizate pentru documente redactate intr-o limba straina, traduceri legalizate de diploma de studii sau de foi matricole, traduceri legalizate de documente emise de catre instante de judecata, traduceri legalizate de adeverinte medicale, traduceri legalizate de caziere judiciare si fiscale, invitatii de sejur in strainatate sau procuri si nu in ultimul rand traduceri legalizate de documente prin care se solicita legalizarea notariala.

Maralex Traduceri este un birou traduceri din Bucuresti care iti va pune la dispozitie documentele de care ai nevoie.

TAG-URI
RELATED POSTS

SCRIE UN COMENTARIU

Dan Flueran
Craiova, Romania

Promovarea in mediul online prin intermediul articolelor si advertorialelor, iti creste in mod direct traficul pe site si vanzarile. Promovarea afacerii tale online este doar la un click distanta.

Reclame
Socializeaza cu noi