Sanatate

Prokinetic are grija de coloana ta vertebrala

on
octombrie 28, 2019

Prokinetic dedica toate resursele sale pentru a asigura pacientilor sai servicii medicale extrem de profesionale, servicii ce se bazeaza pe o echipa de kinetoterapeuti competitiva si pe un suport tehnologic de ultima generatie.

 

Prokinetic ofera pacientilor o abordare diferita a reabilitarii medicale, prin intermediul exercitiilor active ce au ca scop recapatarea functiilor pierdute sau adaptarea acestora la un nou stil de viata.

Ai dureri de spate ce iti afecteaza activitatea zilnica?

recuperare medicala la coloana vertebrala

Prokinetic – clinica specializata in recuperarea afectiunilor coloanei vertebrale

Echipa Prokinetic este alaturi de tine atunci cand te doare sau cand vrei sa-ti redobandesti: mobilitatea, forta, echilibrul, rezistenta la efort, independenta locomotorie, greutatea corporala optima, capacitatea cardiovasculara  si respiratorie, aliniamentul corporal, postura.

La Prokinetic vei beneficia de o recuperare medicala a coloanei vertebrale profesionala, aici tratandu-se cu mult succes o multime de afectiuni ale acesteia: dureri de spate nespecifice, hernie de disc, scolioze, cifoze, lordoze, discopatii, modoficari degenarative, situatii post chirurgicale, etc.

recuperare medicala alin burileanu prokinetic

Inainte de a incepe recuperarea medicala, este necesar sa efectuati un consult la un medic specialist pentru excluderea oricarei contraindicatii (inflamatii acute, fracturi recente, tumori) sau sa aveti acordul medicului chirurg pentru inceperea programului kinetoterapeutic.

La Prokinetic esti pe maini bune!

Kinetoterapeutii de la Prokinetic vor crea programe de recuperare medicala individuale, te vor trata cu multa blandete  si vor avea grija ca exercitiile pe care le vei efectua sa nu fie un chin pentru tine. Vor realiza testari inainte, la jumatatea programului si dupa tratament, obtinand in acest fel un raport obiectiv al progresului si al rezultatului final, acesta fiind foarte util medicului si foarte motivant pacientului.

Fa-ti o programare pe platforma web www.prokinetic.ro la clinica de recuperare medicala Prokinetic daca doresti o consultatie de specialiate profesionala sau sedinte de kinetoterapie la cele mai inalte standarde ale calitatii.

Intreaga noastra echipa este formata din specialisti cu o vasta experienta in acest domeniu de activitate (recuperare medicala reumatica, ortopedica, sportiva si a afectiunilor de natura profesionala) ce va ofera o gama variata de metode si tehnici moderne, astfel incat sa puteti beneficia de cea mai rapida si eficienta recuperare medicala posibila.

Alege Prokinetic pentru recuperarea ta medicala, deoarece sanatatea voastra este o prioritate pentru noi.

TAG-URI
RELATED POSTS

SCRIE UN COMENTARIU

Dan Flueran
Craiova, Romania

Promovarea in mediul online prin intermediul articolelor si advertorialelor, iti creste in mod direct traficul pe site si vanzarile. Promovarea afacerii tale online este doar la un click distanta.

Reclame
Socializeaza cu noi