Constructii

Tarvoc GC iti ofera inspectie video conducte realizata in cele mai bune conditii

on
mai 14, 2020

Atunci cand vrei sa apelezi la o companie de inspectie video conducte trebuie sa faci cea mai buna alegere. Tarvoc GC este o companie profesionista care iti va asigura cele mai prompte servicii.

Inspectii realizate in cele mai bune conditii

In momentul in care o conducta este inspectata se vor pune la dispozitie informatii precum: vizualizarea starii generale a conductei, realizarea unei capturi foto si video a conductei, vizualizarea avariilor, fisuri sau demufari, prelucrarea datelor inte-un soft specializat, masurarea inclinare conducta, masurarea conductei.

Toate aceste date se vor salva intr-un soft special, vor fi prelucrate si vei avea parte de un raport detaliat in care iti vor fi specificate toate problemele conductei.

Toate aceste inspectii video sunt realizate cu o tehnologie cat mai moderna si cat bine elaborata. Autolaboratoare CCTV – este unul dintre echipamentele cu care este dotata aceasta companie. Aceste autolaboratoare sunt echipate cu roboti care vor efectua inspectii video canalizare pe diametru de 150-2500 mm, cu ajutorul unui cablu cu lungime de pana la 300 m. Unitati portabile PUSH CAM sunt utilizate pentru inspectia video a conductelor interioare.  Lungimea acestui cablu este de pana la 80 m.

servicii de inspectie video canalizare_1

De ce se foloseste o inspectie video canalizare?

In momentul in care o conducta se infunda in mod repetat este in mod clar un semn ca acea instalatie este avariata si are nevoie de o diagnoza. Inspectia video se poate face cu ajutorul unei camera video speciale. Aceasta se va introduce in canalizare si va parcurge un traseu de 25-30 ml. Camera respectiva va inregistra filmarea si va permite sa faca poze zonei afectate.

Camera video trebuie sa identifice toate problemele pe care conducta le are si cu ajutorul ei se va putea localiza locul in care conducta este afectata si traseul spre canalizare sau spre caminul colector.

De ce sa alegi Tarvoc GC?

Tarvoc GC este o companie specializata care iti va garanta cele mai sigure si cele mai calitative inspectii video. Toate aceste inspectii sunt realizate de profesionisti si iti garanteaza reusita inca de la prima inspectie. Daca ai nevoie de mai multe detalii poti oricand contacta reprezentantii companiei la numarul de telefon 0251458151 sau pe adresa de email office@tarvosgc.ro. Daca totusi doresti sa discuti cu reprezentantii acestei companii fata in fata poti oricand veni la adresa: Aleea Teiului, 1A, Carcea.

Conductele se deterioreaza in timp si nu avem cum sa evitam asta. Putem doar sa ne implicam mai mult in verificarea acestora si sa avem grija la faptele noastre. In timp are loc coroziunea tevilor si netratarea acestora nu va face decat sa le deterioreze mai mult decat te-ai astepta.

Apeleaza la Tarvoc GC cu incredere si vei avea parte de cele mai optime servicii din cate exista. Toate tevile trebuie sa fie verificate la o anumite perioada de timp. Tarvoc GC este cea mai sigura alegere pentru toti cei care doresc sa aiba parte de o inspectie perfecta in care fiecare defect sa fie analizat.

TAG-URI
RELATED POSTS

SCRIE UN COMENTARIU

Dan Flueran
Craiova, Romania

Promovarea in mediul online prin intermediul articolelor si advertorialelor, iti creste in mod direct traficul pe site si vanzarile. Promovarea afacerii tale online este doar la un click distanta.

Reclame
Socializeaza cu noi