Artă & Entertainment Diverse Monden & Lifestyle

3D Polistiren creeaza litere volumetrice uluitoare pentru afacerea ta

on
octombrie 22, 2019

Literele volumetrice create de 3DPolistiren vor aduce cu siguranta succes companiei tale, deoarece sunt confectionate in cel mai calitativ mod si sunt caracterizate prin stil, distinctie si unicitate. Daca ai decis sa-ti semnalizezi locatia cu litere volumetrice 3D, trebuie sa sti ca, acestea iti garanteaza o imagine extrem de profesionista, fiind vizualizata foarte bine atat pe timpul zilei, cat si pe timpul noptii.

litere volumetrice polistiren

Unde se pot amplasa literele volumetrice?

Literele volumetrice sunt amplasate de regula la exterior si pot semnaliza cu succes urmatoarele: sedii de firme, centre comerciale, hale industriale, mall-uri hoteluri, cluburi, supermarket-uri, etc. Literele volumetrice sunt realizate in mod minutios si este un proces ce implica multa atentie si multa grija, in ceea ce priveste manuirea accesoriilor care fac parte din intregul ansamblu.

3DPolistiren foloseste la crearea acestor litere volumetrice doar materiale de cea mai inalta calitate, intreaga echipa acordand o atentie deosebita tuturor proiectelor, de la inceputul si pana la sfarsitul acestora.

In functie de viziunea  ta, de locatie, de identitatea grafica  si de bugetul pe care vrei sa-l aloci pentru proiect, putem sa realizam o semnalistica deosebita, astfel: litere volumetrice 3D cu iluminare prin fata, litere volumetrice 3D cu iluminare de tip halou, litere volumetrice 3D realizate din plexiglas, litere volumetrice cu iluminare cu tub spectral.

litere volumetrice confectionate din polistiren

Avantajele literelor volumetrice 3D cu iluminare

Literele volumetrice 3D care prezinta iluminare prin fata sun confectionate din materiale combinate, ca: aluminiu, plexiglas, komatex, dibond. Se poate decora fata literelor luminoase cu autocolante de tip translucent , de culori diferite (acestea poti sa le alegi din catalog).

Literele volumetrice 3D de tip halou sunt realizate din materiale combinate de o foarte buna calitate, ca: aluminiu, dibond, komatex. Aceste literele luminoase au lateralele si fata opaca, neputand sa treaca lumina prin ele. Prin lipsa spatelui literelor si prin distanta la care se prind de perete, se creeaza efectul de halou.

Literele volumetrice cu tub spectral se realizeaza ca si cele de mai sus, cu diferenta pe fata nu este aplicat plexiglas. Se pot realiza litere luminoase integral din tuburi spectrale cu grosimin variate, putand fi indoite la cald, sub diverse unghiuri.

Literele volumetrice 3D din plexiglas sunt confectionate integral din plexiglas, iluminarea lor facandu-se din spate, cu benzi cu leduri sau cu module. Literele luminoase pot sa aiba diverse culori sau materialul de plexiglas poate sa fie printat, creand in acest fel efectul pe care il doresti.

Vizitati website-ul www.3dpolistiren.ro pentru a vizualiza o parte din proiectele noastre sau pentru a cere o cotatie de pret prin completarea formularului de contact sau prin telefon.

3DPolistiren realizeaza pentru planurile tale litere volumetrice sub diferite forme, culori sau dimensiuni, astfel incat afacerea ta sa impresioneze prin stil si eleganta.

TAG-URI
RELATED POSTS

SCRIE UN COMENTARIU

Dan Flueran
Craiova, Romania

Promovarea in mediul online prin intermediul articolelor si advertorialelor, iti creste in mod direct traficul pe site si vanzarile. Promovarea afacerii tale online este doar la un click distanta.

Reclame
Socializeaza cu noi