Constructii Monden & Lifestyle

e-BIGprint ofera informatiile utile despre autocolantul imprimat

on
octombrie 25, 2019

In prezent, autocolantul PVC este unul dintre cele mai folosite materiale de print din industria publicitara. Imprimarile care se realizeaza pe autocolantul PVC sunt indicate atat pentru aplicatiile din exterior, cat si pentru aplicatiile din interior.

Va recomandam sa accesati pagina web www.e-bigprint.ro pentru a putea comanda autocolantul PVC pentru decorari variate, in functie de necesitatile afacerii dumneavoastra.

print autocolant

Cate feluri de autocolant exista?

Trebuie stiut faptul ca decorarile cu autocolant ce este printat cu solvent pentru interior si exterior sunt indicate pe un termen mediu si anume: printurile care au variate dimensiuni, diferite semne, decorare vehicule, display-ere si multe altele.

In functie de aplicatiile sale exista mai multe feluri de autocolant si anume:

  • autocolante PVC ce sunt foarte potrivite in cazul decorarii suprafetelor plane sau a celor care sunt usor curbate;
  • autocolante imprimate care sunt indicate pentru aplicarea pe suprafete curbe si aici dam ca exemplu decorarea masinilor.

e-BIGprint ofera servicii de imprimare pe autocolant calitative ce sunt specifice mai multor tipuri de proiecte de tip publicitar, printre care enumeram: autocolant PVC alb, transparent, mat, lucios, autocolant PVC cu adeziv gri, transparent, alb sau autocolant PVC colorat in masa.

Asadar, datorita aplicatiilor sale diverse, exista o multime de varietati de autocolante PVC. Nu va ramane altceva de facut decat sa va hotarati asupra modelului dorit si apoi sa-l comandati la firma noastra profesionista.

imprimare autocolant

Finisaje calitative si rezistenta in timp

De asemenea, un autocolant PVC mai poate fi ales si in functie de durabilitate sa si anume:

  • autocolant PVC pentru decorari pe termen permanent;
  • autocolant PVC pentru decorari pe termen mediu;
  • autocolant PVC penru decorari pe termen scurt.

Pentru a putea creste rezistenta autocolantului in timp, suprafata printata se poate proteja cu solutie lichida de laminare sau cu folie de laminare care este lucioasa sau mata. Durabilitatea unui autocolant PVC este cuprinsa intre 2-4 ani si are o grosime de 100 de microni.

Finisajele unui autocolant printat sunt reprezentate de: decupare pe contur (autocolantul poate sa fie taiat pe contur prin intermediul cutterului); laminare (se poate aplica o folie transparenta, protectiva, care are rolul de a mari durabilitatea sa in timp); caserare (se aplica autocolantul printat pe suporturi variate).

TAG-URI
RELATED POSTS

SCRIE UN COMENTARIU

Dan Flueran
Craiova, Romania

Promovarea in mediul online prin intermediul articolelor si advertorialelor, iti creste in mod direct traficul pe site si vanzarile. Promovarea afacerii tale online este doar la un click distanta.

Reclame
Socializeaza cu noi