Evenimente

Ital Noleggio ofera corturi expozitionale calitative

on
aprilie 23, 2020

Firma Ital Noleggio isi intampina clientii cu cele mai calitative corturi expozitionale, ce sunt acoperite cu prelata rezistenta si de culoare alb. Detinem corturi modulare cu o deschidere de diferite dimensiuni (4m, 5m, 6m, 8m, 10m, 12m, 15m, 20m, 25m, 30m, 40m), lucru care ne permite sa realizam diferite structuri si dimensiuni de la 50mp la 2000mp.

Corturile sunt iluminate prin intermediul reflectoarelor cu diferite culori sau prin candelabre de diverse modele. Sistemul de cablu al corturilor expozitionale este prevazut cu tablou de siguranta, iar materialele din care sunt confectionate respecta certificatele de calitate, ignifugare  si conformitate ale normelor europene in vigoare.

Cort-Expozitie-img_1

Oferim mobilier specific evenimentelor voastre

Ital Noleggio detine corturi cu un design deosebit, rezistente, sigure si de o inalta calitate, acestea putand fi amplasate chiar si in curtile fabricilor sau al sediilor. Mobilierul specific acestor evenimente este pus la dispozitia voastra tot de noi, astfel incat organizarea si implementarea se efectueaza mult mai repede, mai facil si chiar mai ieftin.

Serviciile de inchirieri corturi oferite de Ital Noleggio sunt complete, reusind sa acoperim intr-o singura locatie tot ce este necesar, atat ceremonia propriu-zisa, cat si segmentul de catering. Intreaga gama de structuri modulare, temporare sau inovative pe care v-o punem la dispozitie este disponibila pentru achizitie, cat si pentru inchiriere pe termen lung.

De asemenea, va oferim corturi industriale versatile, rezistente si calitative, la un raport pret/calitate foarte corect. Acest tip de corturi se pot asambla, demonta sau reamplasa usor si rapid, fata de corturile traditionale.

cort-nunta

Corturi pentru evenimente cu un design inovativ

Corturile pentru evenimente reprezinta o alegere ideala pentru companiile de amplasamente si inchirieri din intreaga lume. Acest lucru se datoreaza faptului ca sunt usor de folosit si se gasesc intr-o gama foarte variata. Corturile industriale sunt usor de transportat, manevrat, instalat si executat.

Gama noastra de corturi pentru evenimente o puteti vedea daca accesati website-ul www.corturiprofesionale.ro, iar daca doriti mai multe informatii cu privire la corturile oferite de noi sau o cotatie de pret, specialistii nostri va asteapta cu raspunsuri adecvate proiectelor voastre.

Asadar, corturile oferite de Ital Noleggio sunt ideale pentru evenimentele tale, oferindu-va relaxare, culoare, prospetime, veselie si armonie. Apelati cu mare incredere la serviciile oferite de Ital Noleggio atunci cand doriti sa va desfasurati un eveniment in aer liber si cu siguranta veti avea parte de o zi cu adevarat speciala, plina de emotie si fast.

TAG-URI
RELATED POSTS

SCRIE UN COMENTARIU

Dan Flueran
Craiova, Romania

Promovarea in mediul online prin intermediul articolelor si advertorialelor, iti creste in mod direct traficul pe site si vanzarile. Promovarea afacerii tale online este doar la un click distanta.

Reclame
Socializeaza cu noi