Sanatate

Recastigati-va zambetul alegand fatetele dentare

on
februarie 22, 2021

Va ganditi sa aduceti o imbunatatire zambetului vostru, pentru ca nu va place culoarea sau forma dintilor? Vreti tratamente stomatologice profesionale de recastigare a zambetului? DentPriority este solutia ideala pentru interventia de fatetare dentara!

Fatetarea dentara este una dintre cele mai cunoscute tratamente stomatologice pentru recapatarea zambetului perfect. Fatetele dentare pot sa fie folosite in cazul in care sunt probleme de pozitionare a dintilor, in cazul coloratiilor dentare sau atunci cand dintele prezinta o forma ce trebuie corectata.

Corectati-va aspectul dintilor cu fatete dentare

La clinica de stomatologie DentPriority gasiti medici stomatologi cu o vasta experienta, care va vor da raspunsurile despre tot ceea ce presupune o interventie de fatetare dentara. Acest tip de interventie estetica este minimum invaziva si va rezolva diferite probleme dentare: coloratii ale dintilor, spatii interdentare, inghesuiri ale dintilor, forme inestetice ale dintilor, etc.

Cu DentPriority va puteti bucura de fatete dentare un timp indelungat (chiar 15-20 ani), acestea fiind o solutie eficienta in ceea ce priveste corectarea aspectului dintilor, totodata avand rezultate estetice rapide. De obicei, fatetele dentare sunt confectionate dintr-un strat subtire de ceramica, fiind aplicate pe suprafata dintilor, bineinteles dupa ce au fost realizate in mod corespunzator.

Clinica DentPriority va realiza fatete dentare de o foarte buna calitate si foarte sigure, tehniciile si materialele folosite fiind de ultima generatie. Trebuie stiut faptul ca, fatetele dentare se aplica doar in anumite situatii: coloratii ce sunt rezistente la tratamentele de albire, rotatii dentare usoare, tulburari de volum sau forma a dintilor, distrofii, displazii, modificari ale formei arcadelor dentare (gravitate usoara sau medie), inchiderea spatiilor interdentare (dimensiuni reduse).

fatete dentare

Avantajele fatetelor dentare

Fatetarea dentara este o interventie estetica foarte recomandata pentru toti pacientii care doresc o tranformare totala a zambetului. Fatetele dentare va ajuta sa obtineti zambetul pe care l-ati dorit, dar si sa va rezolvati diferite probleme de natura stomatologica. Fatetele dentare va ofera o multime de avantaje: un zambet incantator intr-un timp foarte scurt, zambet imbunatatit pe un termen indelungat, dintii fatetati se vor confunda cu cei naturali, dintii naturali sunt conservati, se imbunatateste estetica dintilor, nu necesita albire dentara, amprentare optica (timpii suplimentari in ceea ce priveste asteptarea sunt eliminati).

Clinica stomatologica DentPrority va ofera o gama variata de servicii stomatologice, iar daca intrati pe website-ul dentpriority.ro puteti sa luati legatura cu specialistii nostri prin intermediul formularului de contact, telefon sau e-mail.

Apelati cu mare incredere la medicii stomatologi profesionisti de la DentPrority si cu siguranta va veti recapata increderea in zambetul vostru, precum si recapatarea sanatatii dentare.

TAG-URI
RELATED POSTS

SCRIE UN COMENTARIU

Dan Flueran
Craiova, Romania

Promovarea in mediul online prin intermediul articolelor si advertorialelor, iti creste in mod direct traficul pe site si vanzarile. Promovarea afacerii tale online este doar la un click distanta.

Reclame
Socializeaza cu noi