Sanatate Stomatologie

DentiSteM – Redefinirea zâmbetului prin fațete dentare

on
octombrie 19, 2023

Un zâmbet strălucitor și sănătos este un activ prețios pe care îl putem avea în viață. Cu toate acestea, nu toată lumea se naște cu dinți perfect albi și regulat aliniați. Din fericire, avem opțiuni moderne de îmbunătățire a aspectului zâmbetului, iar fațetele dentare sunt una dintre cele mai eficiente și non-invazive soluții. La Clinica Stomatologică DentiSteM, suntem dedicați aducerii zâmbetelor perfecte în viața pacienților noștri, iar fațetele dentare sunt unul dintre secretele noastre bine păzite.

Fațetele dentare: Calea către un zâmbet strălucitor

Fațetele dentare sunt foițe ultra-subțiri, de obicei din porțelan sau compozit, care sunt aplicate pe fața dinților naturali pentru a corecta diverse imperfecțiuni și a îmbunătăți estetica zâmbetului. Acestea acoperă pete, decolorări, spații între dinți, dinți ciobiți sau înclinați, transformând instantaneu aspectul dinților.

Procesul de aplicare al fațetelor dentare

Procesul de aplicare al fațetelor dentare este unul relativ simplu și minim invaziv. Acesta include următorii pași:

  • Consultație Inițială: Primul pas este o consultație cu un specialist DentiSteM, care va evalua sănătatea generală a dinților și va discuta cu pacientul despre obiectivele estetice.
  • Planificare Personalizată: După evaluare, un plan personalizat este creat pentru fiecare pacient, luând în considerare forma, culoarea și mărimea dorită pentru fațetele dentare.
  • Prepararea Dinților: Pentru a pregăti dinții pentru aplicarea fațetelor dentare, o cantitate foarte mică de smalț dentar este îndepărtată. Aceasta asigură o potrivire perfectă și durabilă a fațetelor.
  • Crearea și Aplicarea Fațetelor: Fațetele dentare sunt create în laboratorul nostru dentar și apoi aplicate pe dinții pregătiți cu o pastă specială. Acestea sunt apoi fixate cu ajutorul unei lumini speciale pentru o legătură puternică.
  • Ajustare și Finalizare: După aplicare, fațetele dentare sunt ajustate pentru a se asigura că se potrivește perfect în forma și aliniamentul zâmbetului.

De ce să alegeți fațetele dentare la DentiSteM:

  • Estetică de Înaltă Calitate: Folosim materiale de cea mai înaltă calitate pentru a crea fațete dentare care arată și se simt ca dinții naturali.
  • Personalizare: Fiecare set de fațete dentare este creat special pentru fiecare pacient, pentru a se potrivi perfect cu nevoile și obiectivele acestuia.
  • Durabilitate și Longevitate: Fațetele dentare oferă rezultate de lungă durată, permițându-vă să vă bucurați de un zâmbet perfect mult timp.
  • Experiență și Profesionalism: Echipa noastră de stomatologi are experiență vastă în aplicarea fațetelor dentare și oferă servicii de cea mai înaltă calitate.

Programați-vă pentru transformarea zâmbetului: Dacă sunteți în căutarea unui zâmbet perfect și radiant, nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon 0747 080 333 sau să vizitați dentistem.ro pentru a programa o consultație. La Clinica Stomatologică DentiSteM, suntem dedicați aducerii strălucirii în viața zâmbetului dumneavoastră!

TAG-URI
RELATED POSTS

SCRIE UN COMENTARIU

Dan Flueran
Craiova, Romania

Promovarea in mediul online prin intermediul articolelor si advertorialelor, iti creste in mod direct traficul pe site si vanzarile. Promovarea afacerii tale online este doar la un click distanta.

Reclame
Socializeaza cu noi